Hoppa till sidans innehåll | Hoppa till sidans huvudnavigering

organisation
Falu kommun
organisation
Stadsbyggnadskontoret
Mät- & Kartavdelningen
Tel
023-86841
Epost
stadsbyggnadskontor@falun.se
Besöksadress
Myntgatan 45
Postadress
Falu Kommun
Stadsbyggnadskontoret
791 83 FALUN
 
Kvinna som studerar en karta

Karta

Välkommen till Falu Kommuns kartwebb. Kartan hjälper dig som bor i Falun eller funderar på att flytta till Falun att hitta det du söker. Även du som besöker Falun kan ha nytta av informationen.

Karta över Falun

Karta över Falun är en karta som innehåller mycket information. Här kan du få svar på många olika frågor t ex var finns lediga tomter, var finns skolor och förskolor, var går bussarna, var går det att cykla, var finns närmaste vårdcentral eller livsmedelsaffär. Informationen är grupperad i olika grupper, tryck på plusknappen så får du en teckenförklaring till kartan.

Vi vet att karta över Falun är väldigt långsam. Den fungerar bäst i äldre versioner av Internet Explorer eller i Crome. Vi håller på att ta fram en ny kartapplikation.
. Länk till karta över Falun .

Rätt att använda kartor

Kartorna på Falu Kommuns webbplats får användas för personligt bruk. Om företag och organisationer vill använda sig av materialet kan nyttjanderätt upplåtas. Kontakta Mät- & Kartavdelningen för vidare information.

Framställning av kartorna

Kartorna här på kartsidan har framställts av Mät & Kart-avdelningen på kommunens Stadsbyggnadskontor. Som bakgrundskartor används eget kartmaterial från kommunen i kombination med kartor och foton från Lantmäteriet. Mät & Kartavdelningen förser kommunen med de kartor som behövs för olika ändamål. Kartor framställs även på beställning och finns till försäljning. Kontakta Mät- & Kartavdelningen för vidare information.Mät- & Kartavdelningen

Cykelkarta

Cykelkarta över Falu tätort.
Cykelkarta Falu tätort

Linjenätskartor, busstrafik

DirektbussarLandsbygdsbussarStadsbussar
 

Här kan du kommentera sidan till den som är sidansvarig. Det du skickar kommer inte att publiceras.

En kopia skickas automatiskt till din epost.


 
© Falu kommun 791 83 FALUN | Tel 023-830 00 | E-post info@falun.se | Webb www.falun.se | Orgnr: 212000-2221