Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Lärare åk 1-3

Brinner du för att göra skillnad?

Du som kommer till oss har en spännande vardag att se fram emot i mötet med våra 200 engagerade elever i grundskolans åk F-6. Dina arbetsdagar är fyllda av möjligheter att skapa förutsättningar för lärande och växande, för både elever och engagerade kollegor. För att lyckas i ditt nya jobb vet vi att din inställning till andra människor är viktig. Vi söker dig som är intresserad av andra människor, som både kan ge och få energi och kraft, av egna och andras erfarenheter och kunskaper.

Under läsåret arbetar vi kollegialt med utvecklingsområdena Hela undervisningsprocessen och Digitalisering i undervisningen. Vi arbetar också med Läsgaranti som innebär att alla elever läser varje dag för en vuxen eller för en kamrat. Det är ett gemensamt åtagande vi har att tillsammans stärka varje elevs läsande och läsglädje.

Kommer du till oss så får du ett härligt och ärligt arbetsklimat där vi prioriterar varandra och våra elever. Vi vill att alla ska få växa på en riktigt härlig skola! Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Elevernas välmående är centralt och skapas genom ett tätt samarbete mellan pedagoger, elever, vårdnadshavare och övrig personal.

Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk 1-3. Genom ett stödjande och coachande förhållningssätt kommer du att stötta våra elever i såväl deras sociala som kunskapsmässiga utveckling. Du kommer även att delta i utvecklingsarbete ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt i uppdraget som det beskrivs i styrdokumenten och samverka med hela skolans personal för att trygga och berika elevernas hela skoldag.

Kvalifikationer

- Lärarlegitimation att undervisa i åk 1-3.

Personliga egenskaper

Som person vill vi att du är trygg och har ett stort engagemang för elever. Du är prestigelös och har ett stort tålamod samt önskar dig en arbetsplats som innebär utvecklingsarbete. Sen ser vi att du har lätt att samarbeta och tycker om att vara en i gänget.

Det är meriterande om du har...

Intresse och kunskap för programmering och arbete med digitala verktyg.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  För den som erbjuds tjänst krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med din ansökan och ha det tillgängligt om du blir aktuell för tjänsten.

  Upplysningar

  Bitr. rektor, Carina Wallerstein, 023-825 00

  Facklig representant

  Lärarförbundet, Ing Britt Lundell, 076-319 10 90

  Övrigt

  Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt.

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-02-22
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Lärare åk 1-3
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 3958992603
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23