Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Lärare till förskoleklass - Östra skolan

Östra skolan är Falu kommuns mest centrala F-6 skola och har 388 elever innevarande läsår. Vi är en skola som har en positiv elevutveckling där stämningen är god och där elever och personal känner trygghet och trivs tillsammans. Skolan ligger centralt i Falu kommun med närhet till Lugnetområdet och har en mycket fin skolgård. Klimatet på skolan är öppet och transparent och vi värdesätter tydlig kommunikation. Vi utgår från att eleven är kompetent och kapabel att fatta egna beslut och skapar möjlighet att vara delaktig i de gemensamma besluten och för sitt eget lärande. Vi tycker att det är viktigt med ett inkluderande förhållningssätt med varierande arbetsformer för att alla elever, utifrån sina förutsättningar, ska kunna nå så långt som möjligt i kunskapsutvecklingen.

Du som får tjänsten förväntas vara delaktig i utvecklingsarbeten vi har aktuellt på skolan genom kollegialt lärande. Tillsammans med övriga anställda skall du verka för att Östras elever når så långt som möjligt och att studiero råder i en trivsam och utvecklande lärmiljö.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du att bedriva undervisning med elever i nära dialog och samverkan med andra pedagoger i arbetsteamet kring förskoleklass. Du kommer att kommunicera med vårdnadshavare i vårt digitala system Unikum.

Kvalifikationer

- utbildad lärare F-3, förskollärare eller fritidspedagog

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett tydligt ledarskap, god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad pedagog som vill vara med och utveckla vår skola. Du är flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vi tror på styrkan och kraften i det kollegiala lärandet. Du är en positiv och tydlig ledare som skapar engagemang och lust att lära. Du förväntas vara väl förtrogen med och arbeta utifrån gällande styrdokument. Du har förmågan att ligga steget före och är flexibel och lösningsfokuserad. Särskild vikt kommer att läggas på personlig lämplighet  

Meriterande kvalifikationer

- erfarenhet av arbete i förskoleklass

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning på heltid. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

  Upplysningar

  Ingrid Stenvall, rektor, 023-826 10

  Bitr.rektor Sara Moghaddas tel: 023- 871 77

  Fackliga företrädare

  Helena Thunström, Lärarförbundet: 070-330 50

  Marie Forsberg, Lärarnas riksförbund. Marie.e.forsberg@falun.se

 • Antal tjänster: 2
 • Sista ansökningsdag:2019-01-31
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Lärare till förskoleklass - Östra skolan
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 3982860255
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23