Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Herrhagsgården

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Gillar du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Tycker du om att jobba med personer med demens? Sök tjänsten som sjuksköterska till Herrhagsgården!

Vård - och omsorgsboendet Herrhagsgården är placerad i Centrum. Enheten har 77 platser med demensinriktning. Tre sjuksköterskor arbetar på enheten. Vi erbjuder attraktiva arbetstider och du kommer att ingå i ett kompetent, självgående och härligt gäng med legitimerade sjuksköterskor inom vård- och omsorgsboende, LSS, socialpsykiatri och jour.

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård leder du omvårdnadsarbetet på enheten. Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier är en viktig del av arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och delegera hälso- och sjukvårduppgifter till omvårdnadspersonal.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete som skapar delaktighet och ger personlig utveckling. Vi kommer att erbjuda dig ett mentorskap som ger en mycket bra start i ditt nya arbete!

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska.
-  B-körkort

Personliga egenskaper

Som person är du öppen och engagerad. Du trivs bra med att utveckla dig själv och verksamheten. Du är empatisk och för dig är ett gott bemötande mot patienter och kollegor viktigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. 

Meriterande kvalifikationer

- Specialistutbildning i vård av äldre, distriktssköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning.

- Erfarenhet och/eller utbildning i demenssjukvård.

- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning på heltid. Schemalagd arbetstid 38,25 timmar/vecka, dagtid. Helgtjänstgöring var 6:e vecka, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

  Upplysningar

  Enhetschef Tomas Celander 023-829 59

  Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

  Fackliga företrädare

  Vårdförbundet, Susanna Sörensen, tel: 023-868 83.

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-01-23
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Herrhagsgården
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 3986919407
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23