Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Undersköterskor till Trygg hemgångsteamet

I Falu kommun startar vi nu upp ett Tryggt hemgångsteam. Ett team som ska arbeta för att stärka mottagandet i det egna hemmet, för att få individen att känna sig trygg, för att höja individers känsla av självbestämmande och välbefinnande.

Nu söker vi dig som undersköterska och som känner en vilja att vara med i vår verksamhet och utveckla som utvecklas. Då verksamheten är helt ny så finns det en stor potential att forma verksamheten efter kundens och personalens förutsättningar och kompetenser men där det alltid är kundens behov som styr. I teamet kommer det att ingå undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och ett nära samarbete med biståndshandläggare.

Teamets uppdrag kommer vara att ge stöd och vård till de personer som efter, i första hand, en sjukhusvistelse återgår till sitt ordinära boende. Du kommer att arbeta med vardagsrehabilitering, nära och i samförstånd med kunden.

Du kommer att vara del av ett team där den enskildes behov av vård och omsorg sätts i fokus. Hela kommunen kommer att vara ditt arbetsområde, då utförandet av vård och omsorgsinsatser kommer vara i brukarens egna hem.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du för de individer som är beviljade insatsen Trygg hemgång i hemmet de första 14 dagarna. Tillsammans med teamet koordinerar du insatser mellan aktuella professioner och du hjälper till med att skapa struktur och logistik för de du arbetar hos. Du ska arbeta för att stärka den enskildes trygghet och självständighet genom ett vardagsrehabiliterande arbetssätt samt utföra hemtjänstinsatser i form av omvårdnad och service. I ditt arbete ingår det att bedöma behovet av insatser till kunden för att sedan på en vårdplanering (SIP) ge förslag på hur insatserna kan anpassas utifrån individens situation och behov.

Kvalifikationer

- Undersköterskeutbildning, gärna med erfarenhet från hemtjänst.

- Erfarenhet av att utföra delegerade arbetsuppgifter då det förekommer i det dagliga arbetet.

- Du har god kännedom om social dokumentation och kommunens verksamhetssystem Treserva / TES.

- B körkort krävs.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker det är roligt med utvecklingsarbete och gillar utmaningar. I denna tjänst ställs krav på väldigt god flexibilitet i arbete, tanke och handling då kundens behov snabbt kan förändras både vad gäller insatser och tid.

Vi söker dig som är trygg i dig själv, har god självkännedom, kommunikationsförmåga samt är en duktig problemlösare. Du är självständig men också van att samarbeta med andra professioner och du kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget.

Vi söker dig som är lyhörd, empatisk och du som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter. Vi kommer att lägga stort fokus på de sökandes personliga egenskaper och tidigare arbetslivserfarenhet.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Utöver dagtid så är även kväll- och helgtjänstgöring en del av arbetet. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. Intervjuer kommer att ske löpande. 

  Upplysningar

  Verksamhetssamordnare Eva Backlund, 023 - 827 96

  Fackliga representanter

  Kommunal Bergslagen, 010 - 442 81 69

 • Antal tjänster: 4
 • Sista ansökningsdag:2019-01-27
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Undersköterskor till Trygg hemgångsteamet
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 3994847754
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23