Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Fritidspedagog till Östra skolan

Östra skolan är Falu kommuns mest centrala F-6 skola med 365 elever under läsåret 2018/2019. Inför läsåret har vi elever inskrivna i 7 årskurser fördelat på 5 fritidshemsavdelningar.

Skolan har goda elevresultat vilket är ett kvitto på systematiskt och gott pedagogiskt arbete från alla som arbetar på skolan. Vi som arbetar på skolan samverkar för ett gott arbetsklimat vilket leder till en trygg skolgång för de elever som kommer hit. Vi värdesätter en god dialog med vårdnadshavare. Du som erhåller tjänsten kommer att tillhöra ett arbetsteam där du förväntas förvalta och arbeta för teamets målsättning utifrån Ledningsdeklarationens viljeriktning. 

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog på Östra skolan kommer du att bedriva pedagogisk verksamhet med elever i nära dialog och samverkan med kollegor i arbetsteamet. Du kommer att planera verksamheten kopplat till Lgr 11 och kapitel 1 & 2 och synliggöra din planering till vårdnadshavare och övriga kollegor på skolan. Den planerade verksamheten utvärderas systematiskt och löpande under året i samråd med kollegiet vilket betyder att det kollegiala lärandet ständigt är närvarande. Östra skolans vision är att vara en; Attraktiv skola i framkant som ger mening och berikar alla varje dag; ser fram emot en medarbetare med stort fokus på digital utveckling och intresse av att arbeta med barn.

Kvalifikationer

- I första hand ser vi att du har fritidspedagogexamen. I det fall vi inte får fritidspedagoger med examen så är vi även intresserade av dig som är legitimerad förskollärare/lärare alternativt utbildad fritidsledare. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och kreativ. Särskild vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har...

- Erfarenhet av att arbeta som pedagog eller lärare för elever i de lägre åldrarna.

- Erfarenhet av att ha arbetat med digital dokumentation/kommunikation.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervjun. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. 

  Upplysningar

  Rektor Ingrid Stenvall tel 023-826 10

  Biträdande rektor Sara Moghaddas tel 023-871 77

  Fackliga företrädare

  Lärarförbundet: Lokalavdelningen exp: 023-106 36
  - lokalombud: Helena Thunström, tel: 070-3305041

  Lärarnas riksförbund: Hanna Meijer Holmqvist, tel: 023-838 63
  - lokalombud: Marie Forsberg, tel: 070-51738 99

  Övrigt

  Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt.

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-01-23
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Fritidspedagog till Östra skolan
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 3996858082
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23