Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Fysioterapeut till KommunRehab hemsjukvård

Vill du vara med och utveckla arbetssättet för patienter i hemmet? Vi söker nu en fysioterapeut för placering mot hemsjukvård.

Lockar detta dig kan vi erbjuda ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du även stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag och utvecklas tillsammans med oss. Vår enhets breda kompetens inom rehabilitering är en av våra stora styrkor och det finns stor öppenhet för kompetensutnyttjande internt.

KommunRehab är en enhet som växer och utvecklas under sektion hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för rehabilitering inom hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, LSS och socialpsykiatri. Hos oss finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelssamordnare.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med rehabilitering i patientens hem. Du möter gammal som ung, ser olika livssituationer och behandlar varierande diagnoser. Arbetsuppgifterna är varierande och av problemlösande karaktär. Insatserna kan handla om allt från bedömningar av förflyttning, träning och vardagsrehabilitering till utprovning av både enklare och mer avancerade hjälpmedel och fallpreventiva insatser.

Du har en varierande, utmanande, lärorik och rolig arbetsmiljö hos patienterna och arbetar i team med arbetsterapeut. Hos oss har du kollegor som samarbetar, stöttar med sin erfarenhet och vill nå resultat tillsammans med dig.

I verksamheten ges du möjlighet att utveckla rehabilitering och vidare förstärka befintliga samarbetsformer med aktörer såsom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, biståndshandläggare, primärvård, slutenvård och privata utförare. Hos oss arbetar vi med olika utbildningsinsatser samt handledning i patientärenden för andra yrkeskategorier. 

Kvalifikationer

- Du är legitimerad fysioterapeut och kan arbeta självständigt och strukturerat 
- B-körkort är ett krav för tjänsten

Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten är du utvecklingsinriktad, positiv, flexibel, tydlig, engagerad och gillar att samarbeta. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakter

Det är meriterande om du har...

- Erfarenhet av rehabilitering i hemmiljö
- Erfarenhet av hjälpmedelsutprovning
- Erfarenhet av geriatrik
- Erfarenhet av demenssjukdomar

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  Upplysningar

  Hör gärna av dig till oss med frågor:

  Enhetschef Joel Berglund 023-822 62

  Fackliga företrädare 

  Fysioterapeuterna, Maria Öman 023- 829 42  

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-04-14
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Fysioterapeut till KommunRehab hemsjukvård
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4002367551
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23