Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Arbetsterapeut till KommunRehab vård- och omsorgsboende

Vill du vara med och utveckla arbetssättet för patienter på vård- och omsorgsboende? Vi söker nu en arbetsterapeut för placering mot denna patientgrupp.
Lockar detta dig kan vi erbjuda ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du även stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag och utvecklas tillsammans med oss. Vår enhets breda kompetens inom rehabilitering är en av våra stora styrkor och det finns stor öppenhet för kompetensutnyttjande internt.
 
KommunRehab är en enhet som växer och utvecklas under sektion Hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för rehabilitering inom hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, LSS och socialpsykiatri. Hos oss finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelssamordnare.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med rehabilitering i patientens hem på vård- och omsorgsboende. Du möter främst geriatriska patienter och behandlar varierande diagnoser. Insatserna kan handla om allt från ADL- bedömning, aktivitetsträning och vardagsrehabilitering till utprovning av både enklare och mer avancerade hjälpmedel och fallpreventiva insatser.
Du har en varierande, utmanande, lärorik och rolig arbetsmiljö och arbetar i team med fysioterapeut. Hos oss har du kollegor som samarbetar, stöttar med sin erfarenhet och vill nå resultat tillsammans med dig.
I verksamheten ges du möjlighet att utveckla rehabilitering och vidare förstärka befintliga samarbetsformer med aktörer så som omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, primärvård och slutenvård. Hos oss arbetar vi med olika utbildningsinsatser samt handledning i patientärenden för andra yrkeskategorier. 

Kvalifikationer

-legitimerad arbetsterapeut
-B-körkort

Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten är du utvecklingsinriktad, positiv, flexibel, tydlig, engagerad och gillar att samarbeta. I rollen är det även viktigt att kunna arbeta självständigt och strukturerat. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakter.  

Meriterande kvalifikationer

-erfarenhet av rehabilitering på vård- och omsorgsboende
-erfarenhet av hjälpmedelsutprovning
-erfarenhet av geriatrik
-erfarenhet av demenssjukdomar

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  Upplysningar 
  Enhetschef Joel Berglund 023-822 62

  Fackliga företrädare 
  Sveriges arbetsterapeuter, Ulrika Hellmo 023-878 79

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-10
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Arbetsterapeut till KommunRehab vård- och omsorgsboende
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4016788846
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23