Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Källegården

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Gillar du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten som sjuksköterska till Källegården!

Vård - och omsorgsboendet Källegården är belägen i Svärdsjö. Enheten har 44 platser med inriktning hög omvårdnad och demens. Vi erbjuder attraktiva arbetstider och du kommer att ingå i ett kompetent, självgående och härligt gäng med legitimerade sjuksköterskor inom vård- och omsorgsboende, LSS, socialpsykiatri och jour.
Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård leder du omvårdnadsarbetet på enheten. Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier är en viktig del av arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och delegera hälso- och sjukvårduppgifter till omvårdnadspersonal.
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete som skapar delaktighet och ger personlig utveckling. Vi kommer att erbjuda dig ett mentorskap som ger en mycket bra start i ditt nya arbete!

Kvalifikationer

- legitimerad sjuksköterska.
- B-körkort

Personliga egenskaper

Som person är du öppen och engagerad. Du trivs bra med att utveckla dig själv och verksamheten. Du är empatisk och för dig är ett gott bemötande mot patienter och kollegor viktigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. 

Meriterande kvalifikationer
- specialistutbildning i vård av äldre, distriktssköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning.
- erfarenhet och/eller utbildning i demenssjukvård.
- tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. 

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning på heltid. Schemalagd arbetstid 38,25 timmar/vecka, dagtid. Helgtjänstgöring var 6:e vecka, dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

  Övrigt 
  Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

  Upplysningar
  Sektionschef Ludmila Teplyh, telefon: 023-829 89
  Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

  Fackliga företrädare 
  Vårdförbundet Malin Wellhardh tel 023-817 76 

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-04
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Källegården
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4018893269
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23