Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Studentmedarbetare till Rekryteringscenter

Falu kommun är en av Dalarnas största arbetsgivare och vi genomför närmare 700 rekryteringar varje år. Vi på rekryteringscenter har höga ambitioner, vi vill att kommunen ska ha en rekryteringsprocess i absolut framkant. Vår största strävan är därför att arbeta kompetensbaserat och normkritiskt. Eftersom rekryteringar sker i kommunens alla förvaltningar har vi stor insyn i kommunens mångfacetterade verksamhet.

Vi söker nu en driven studentmedarbetare som ska arbeta mycket utåtriktat och administrativt i rekryteringsprocessens alla delar. Mycket arbete sker via telefon med kommunens chefer men det förekommer även administration och analys kring exempelvis utbildningar och enkätundersökningar. 

Anställningen gäller en termin i taget och det finns eventuellt möjlighet att bli anställd som sommarvikarie efter vårterminen 2019, förutsatt att behovet i verksamheten finns. 

Arbetsuppgifter

Du kommer till en arbetsplats som kräver stor handlingskraft och förmåga att snabbt ändra fokus. Samtidigt vet vi att en förutsättning för utveckling är att vi tar oss tid att stanna upp för att samtala om värderingar, utvärderar hur vi blir ännu bättre och ger varandra återkoppling. Dina arbetsuppgifter förväntas du driva och utveckla självständigt samtidigt som vi är en tight grupp där mycket idéutbyte görs. Arbetsuppgifter i korthet:

- Ta kontakt med rekryterande chefer för att vägleda, inspirera och hjälpa dem i rekryteringsprocesser. Detta innebär att besvara administrativa frågor, tillhandahålla mallar samt föra dialog i syfte att underlätta och förbättra deras rekrytering

- Kvalitetssäkra annonsunderlag

- Hålla dig uppdaterad kring annonseringsmetoder och – kanaler för att se till att vi syns på rätt ställen och på rätt sätt

- Stötta i rekryteringscenters gemensamma mail

- Regelbundet sända ut utvärderingsenkäter samt sammanställa och analysera dessa

Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma för att stötta den övriga verksamheten.

Kvalifikationer

- Minst 30 hp inom Personal- och arbetslivsprogrammet eller inom likvärdig högskoleutbildning

- Driv att utveckla och ansvara för självständiga arbetsuppgifter

- Stort intresse för att utvecklas inom kompetensbaserad, normkritisk rekrytering

- Förmåga att upprätthålla struktur och kontinuitet i en ad hoc-miljö

- Mycket god kommunikationsförmåga i svenska

Personliga egenskaper

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du får saker att hända och trivs med att ta nya kontakter för att komma vidare i rekryteringar. Du är flexibel, kommunikativ och lyhörd.

Anställningsvillkor

 • Arbetet består av högst 15 timmar arbetstid i genomsnitt per vecka. I praktiken kan det innebära 5 timmar en vecka och 25 timmar en annan. Antalet timmar per vecka är flexibelt med hänsyn till tentaperioder och liknande.

  Befattningen är en timanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse till och med terminsslutet 2019-06-09.

  Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  Upplysningar

  Evalinda Aarvaag, tf HR-chef, 023-828 30

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-02-20
 • Arbetsgivare:Ledningsförvaltningen, Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Studentmedarbetare till Rekryteringscenter
 • Tjänstens omfattning:40
 • Webrecruiter ID: 4022458257
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23