Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Lärare i svenska och engelska i åk 7-9

Hälsinggårdsskolan är en F-9 skola med ca 300 elever i årskurs F-6 och ca 400 elever i årskurs 7-9. Kollegiet präglas av arbetsglädje, engagemang och vänskap. Vi jobbar mycket med struktur och att skapa goda relationer då det är en förutsättning för lärande. Vi är en välkomnande skola där du kan förvänta dig att bli väl omhändertagen.

Hälsinggårdsskolan är sedan mars 2017 en pilotskola i “Tillsammans för varje barn” (Skottlandsmodellen) som innebär ett nära samarbete mellan skola, Socialtjänst och Landstinget med syftet att genom tidiga insatser minska den psykiska ohälsan och öka andelen elever som når gymnasiebehörighet. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa våra elever i åk 7-9 i svenska och engelska. Du kommer att ingå i ämneslag i svenska respektive engelska vilket innebär att det finns goda förutsättningar att samarbeta samt utveckla ämnet och undervisningen. Du kommer även att ingå i ett arbetslag tillsammans med pedagoger som undervisar i samma klasser. I ditt uppdrag ingår även att vara mentor vilket innebär att du kommer att stödja och coacha elever i deras utveckling. Betyg och bedömning kommer att vara en viktig del av ditt arbete.

Kvalifikationer

- lärarlegitimation eller legitimationsgrundande utbildning inom behörighetsområdet

Personliga egenskaper

Du ska ha en god initiativförmåga samt vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll. Du är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att arbeta individanpassat efter varje elevs förutsättningar och behov. Du ska se elevens lärande ur ett helhetsperspektiv och ha förmågan att skapa goda elev- och föräldrakontakter. Det är viktigt att du är förtrogen med gällande styrdokument och har digital kompetens. Vi ser att du är engagerad i skolutvecklingsfrågor och vill utvecklas tillsammans med övriga kollegor i ett positivt klimat på Hälsinggårdsskolan.

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala lärverktyg i din undervisning.
- Behörighet och legitimation i fler ämnen.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 2019-08-12.
  Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med eventuell intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

  Upplysningar
  Rektor Anette Blomqvist, tel 023-829 64

  Fackliga företrädare
  Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, tel 023-863 36
  Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas riksförbund, tel 023-827 75

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-19
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Lärare i svenska och engelska i åk 7-9
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4036560718
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23