Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Lärare i matematik, NO och teknik i åk 7-9

Hälsinggårdsskolan söker en lärare i matematik, NO och teknik i åk 7-9, med driv för skolutveckling och som ser oändliga möjligheter inom digitalisering och programmering!  

Hälsinggårdsskolan är en F-9 skola med ca 300 elever i årskurs F-6 och ca 380 elever i årskurs 7-9. Kollegiet präglas av arbetsglädje, engagemang och vänskap. Vi jobbar mycket med struktur och att skapa goda relationer då det är en förutsättning för lärande. Vi är en välkomnande skola där du kan förvänta dig att bli väl omhändertagen.

Hälsinggårdsskolan  har en fantastisk NO- och teknikinstitution med de bästa förutsättningarna för att i undervisningen kunna genomföra laborationer i de olika ämnena. Skolan är utrustad med teknisk utrustning i samtliga klassrum och möjlighet finns för dig som pedagog att arbeta digitalt i undervisningen.

Hälsinggårdsskolan är sedan mars 2017 en pilotskola i “Tillsammans för varje barn” (Skottlandsmodellen) som innebär ett nära samarbete mellan skola, Socialtjänst och Landstinget med syftet att genom tidiga insatser minska den psykiska ohälsan och öka andelen elever som når gymnasiebehörighet. Nästa läsår planerar vi att hela skolan ska delta i Skolverkets kompetensutveckling Specialpedagogik för lärande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa våra elever i åk 7-9 i matematik, NO och teknik. I ditt arbete förväntas du använda digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning. I ditt uppdrag ingår även att vara mentor vilket innebär att du kommer att stödja och coacha elever i deras utveckling. Betyg och bedömning kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Du kommer att ingå i ämneslag och arbetslag med goda förutsättningar att utvecklas individuellt och genom kollegialt lärande. Inom ämneslaget finns det goda förutsättningar att samarbeta samt utveckla ämnet och undervisningen.

Kvalifikationer

- Lärarlegitimation eller legitimationsgrundande utbildning inom behörighetsområdet.

Personliga egenskaper

Du ska ha en god initiativförmåga samt vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll. Du är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att arbeta individanpassat efter varje elevs förutsättningar och behov. Du ska se elevens lärande ur ett helhetsperspektiv och ha förmågan att skapa goda elev- och föräldrakontakter. Det är viktigt att du är förtrogen med gällande styrdokument och har digital kompetens. Vi ser att du är engagerad i skolutvecklingsfrågor och vill utvecklas tillsammans med övriga kollegor i ett positivt klimat på Hälsinggårdsskolan.

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala lärverktyg i din undervisning.
- Behörighet och legitimation i fler ämnen, gärna engelska.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 2018-08-12.
  Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med eventuell intervju.
  För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens
  belastningsregister.

  Upplysningar
  Rektor Anette Blomqvist, tel 023-829 64

  Fackliga företrädare
  Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, tel 023-863 36
  Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas riksförbund, tel 023-838 630

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-24
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Lärare i matematik, NO och teknik i åk 7-9
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4036594841
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23