Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Distriktssköterska/Legitimerad sjuksköterska

Hemsjukvården är en enhet som växer och utvecklas under sektion hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för hemsjukvård i ordinärt boende på uppdrag av landstinget. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Arbetsuppgifter

Som Distriktsköterska/sjuksköterska i hemsjukvården ska du vara engagerad, initiativrik och ha ett gott bemötande. Du tar med stolthet och ödmjukhet på dig ett omvårdnadsansvar i det nära arbetet med patienter, anhöriga och omvårdnadspersonal. Du arbetar enskilt och i team med kollegor andra yrkesprofessioner och vårdgivare. Arbetet är utvecklande och varierande och innefattar medicinska insatser, handledning och delegering till omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

-Distriktssköterska/ Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom
vård av äldre/Legitimerad sjuksköterska
-B- körkort.

Personliga egenskaper

Du ska vara driven, ansvarstagande och har ett brett synsätt på tillvaron. Du bör vara tydlig i din kommunikation och gillar att arbeta med långsiktighet och visioner. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och tillit med medarbetarna i gruppen. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Meriterande kvalifikationer
-erfarenhet av arbete i hemsjukvård/vårdcentral

Anställningsvillkor

 • Tillsvidare anställning på heltid.

  Upplysningar
  Enhetschef Marie-Louise Nyström 023-82777

  Fackliga företrädare
  Vårdförbundet, Sektionen i Falun 0771-420 420

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-21
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Distriktssköterska/Legitimerad sjuksköterska
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4038077928
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23