Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Lärare spanska samt annat ämne

Vi söker dig som är ämnesintresserad, har förmåga att leda och engagera ungdomar samt ett driv och engagemang i din lärargärning. Gillar du teamarbete och lösningsfokus så är detta ett arbete för dig! Vi arbetar med visionen att Västra är det självklara valet, för såväl elever som medarbetare. Verksamhetsmålen för skolan har under innevarande år varit; Trygghet och studiero, digitalisering och ökad måluppfyllelse. 

Västra skolan är en skola för åk 7-9 med ca. 400 elever som är centralt belägen i Falun. Vi har gångavstånd till teater, Dalarnas museum, Stadsbiblioteket och Världsarvet i Falun. Vi på Västra skolan arbetar utifrån en gemensam plattform som innefattar ömsesidig respekt mellan alla på skolan och betonar vikten av trygga och lugna lärmiljöer. Vi vill ge våra elever de bästa förutsättningarna till individuell utveckling och goda studieresultat. Vi kallar detta "Vårt Västra 2.0", och du blir självklart en del av detta.  

På Västra tar vi ansvar, är engagerade och har kul på jobbet! 

Arbetsuppgifter

Som lärare i spanska kommer du att ingå i ett team tillsammans med vår meriterade lärare och därmed ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Rollen kommer till viss del att formas utifrån din kompetens och dina erfarenheter men tyngdpunkten ligger på ovan nämnda ämne. Västra skolan ser tjänsten som en viktig del i våra elevers lärande och utveckling. Som en del i dessa ämneslag kommer du att ha möjligheter att utveckla dina förmågor visionärt i sann kollegial anda samtidigt som du har kul på jobbet.

Kvalifikationer

-Lärarlegitimation/behörighet i relevanta ämnen.

-Du förväntas kunna arbeta på uppdrag utifrån givna mål och ta ansvar för ditt arbete och dess resultat.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i din roll som pedagog/ledare, har stort lösningsfokus och är flexibel. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du hanterar konflikter på ett bra sätt och tydligt leder pedagogiken i klassrummet, samt att du är professionell och har en vilja att driva utvecklingen framåt. 

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställningsvillkor

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-08-12 eller senare utifrån överenskommelse. Vi tar emot ansökningar löpande.

  För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  Upplysningar

  Christian Lund, rektor, 023-821 12

  Fackliga företrädare

  Åsa Österlund, Lärarnas riksförbund, asa.osterlund@falun.se

  Susanne Kyrö, Lärarförbundet, susanne.kyro@falun.se

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-25
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Lärare spanska samt annat ämne
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4040507317
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23