Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Sjuksköterska till korttidsenhet Lunden

På Korttidsenheten Lunden söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt teamarbete då vi står inför en nystart med nya spännande utmaningar. Du är en engagerad och kompetent sjuksköterska som vill arbeta i en trevlig miljö och tycker att glädje är viktigt för allas välbefinnande. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsplats, där vi arbetar i team och med kunden i fokus. Vi är ett gäng öppna och positiva kollegor med flera års yrkeserfarenhet som värnar om en god arbetsmiljö och stolthet i vårt dagliga arbete. Som sjuksköterska hos oss är du en del av teamet som består av arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, undersköterska och läkare.  

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerhetsställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde. 
Genom att säkerställa en trygg, patientsäker vård skapar vi en hållbar, attraktiv arbetsmiljö för alla medarbetare. Vi söker sjuksköterskor som vill och kan hjälpa till vid planerad och akut frånvaro bland våra sjuksköterskor. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig! 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är mycket varierande med flera olika problematiker och vårdnivåer. Det innefattar medicinska bedömningar och insatser som t ex sårvård, katetervård och läkemedelshantering. Du har en stödjande och handledande funktion till omvårdnadspersonal. Du har också en viktig roll i kontakten med anhöriga och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och känner att du vill och kan arbeta som vikarie vid behov och vara sommarvikarie sommaren 2019. Det är viktigt att du har ett stort intresse av att arbeta med utveckling av patient närmre vård.

Personliga egenskaper

Som person är du empatisk och du tycker att ett gott bemötande med patienter och kollegor är viktigt. Du behöver också vara självständig, flexibel och positiv.

Det är meriterande om du har...

- Vidareutbildning inom vård av äldre
- Vana från kliniskt patientarbete

Anställningsvillkor

 •  Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Betyg uppvisas i samband med intervju.

  Upplysningar 

  Karin Larshage Fransson, enhetschef, 023-830 55

  Facklig företrädare

  Elin Frööjd, vårdförbundet, 023- 823 88 eller elin.froojd@falun.se

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-03-25
 • Arbetsgivare:Omvårdnadsförvaltningen, Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Sjuksköterska till korttidsenhet Lunden
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4040803575
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23