Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Fritidspedagoger till Södra skolan

Södra skolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 200 elever, skolan är belägen nära centrum. Nu har du chansen att vara med om något speciellt! Det byggs just nu en ny Södra skola precis bredvid den befintliga skolan.

Södra skolan är jämställdhetsmärkt vilket genomsyrar vår verksamhet. Det skapar medvetenhet hos såväl elever som personal och här finns flera olika nationaliteter och språk. Våra elever blir förstående inför människors olikheter, de blir goda förhandlare, duktiga konfliktlösare och har lätt för att samarbeta.

Arbetssättet på Södra skolan präglas av flexibilitet och mycket god samverkan bland personal, elever och föräldrar. Vi arbetar lösningsinriktat utifrån varje elevs förutsättningar. 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med övriga fritidspedagoger ansvara för fritidshemmet samt ingå i arbetslag med lärare under skoltid. 

Vi söker dig som är elevernas trygga bas och kan lyfta varje elev till att våga lyckas samt stimulera eleverna att utmana sig själva. Du har förmåga att göra undervisningen lust- och lärandefylld med tydlig fokus på kap 1, 2 och 4 i läroplanen. 

I uppdraget ingår planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. I fritidshemmets verksamhet sker en ständig utveckling genom skapande arbete, musik, lek och fysisk aktivitet.

Vi ser att du är en inspirerande person med förmåga att utveckla din egen undervisning utifrån elevernas behov. 

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem.

- Har god kunskap om fritidshemmets läroplan. 

Personliga egenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande och trygg i dig själv. Du ska vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det är meriterande om du har...

- Tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem och skola gärna en mångkulturell skola.

- Har erfarenhet av elever med särskilda behov.

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

  Upplysningar

  Lotta Arenvall, rektor, tel 023-82625

  Fackliga företrädare

  Rebecka Hellström, Lärarnas riksförbund, tel 023-869 83 

  Jan-Erik Kyrö Lärarförbundet, tel 023- 863 36 

  Övrigt

  Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

 • Antal tjänster: 2
 • Sista ansökningsdag:2019-03-28
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Fritidspedagoger till Södra skolan
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4041063155
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2018-11-23