Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Arbetsterapeut till KommunRehab hemsjukvård

Vill du vara med och utveckla arbetssättet för patienter i hemmet? Vi söker nu en arbetsterapeut för placering mot hemsjukvård.
Lockar detta dig kan vi erbjuda ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du även stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag och utvecklas tillsammans med oss. Vår enhets breda kompetens inom rehabilitering är en av våra stora styrkor och det finns stor öppenhet för kompetensutnyttjande internt.
 
KommunRehab är en enhet som växer och utvecklas under sektion hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för rehabilitering inom hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, LSS och socialpsykiatri. Hos oss finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelssamordnare.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med rehabilitering i patientens hem. Du möter gammal som ung, ser olika livssituationer och behandlar varierande diagnoser. Arbetsuppgifterna är varierande och av problemlösande karaktär. Insatserna kan handla om allt från ADL- bedömning och intyg för bostadsanpassning till utprovning av både enklare och mer avancerade hjälpmedel.

Du har en varierande, utmanande, lärorik och rolig arbetsmiljö hos patienterna och arbetar i team med fysioterapeut. Hos oss har du kollegor som samarbetar, stöttar med sin erfarenhet och vill nå resultat tillsammans med dig. I verksamheten ges du möjlighet att utveckla rehabilitering och vidare förstärka befintliga samarbetsformer med aktörer såsom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, biståndshandläggare, primärvård, slutenvård och privata utförare. Hos oss arbetar vi med olika utbildningsinsatser samt handledning i patientärenden för andra yrkeskategorier.

Kvalifikationer

-legitimerad arbetsterapeut
-B-körkort

Personliga egenskaper

-För att trivas med tjänsten är du utvecklingsinriktad, positiv, flexibel, tydlig, engagerad och gillar att samarbeta. I rollen krävs det även att kunna jobba självständigt och strukturerat. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakter.  

Meriterande kvalifikationer

-erfarenhet av rehabilitering i hemmiljö
-erfarenhet av hjälpmedelsutprovning
-erfarenhet av geriatrik
-erfarenhet av demenssjukdomar

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.
  Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

  Upplysningar

  Enhetschef Joel Berglund 023-822 62

  Fackliga företrädare

  Sveriges arbetsterapeuter, Ulrika Hellmo 023-86946

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2019-08-25
 • Arbetsgivare:Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Arbetsterapeut till KommunRehab hemsjukvård
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4100348680
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2019-05-23