Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Sök tjänsten

Sjuksköterskor till Falu kommun

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde. Genom att säkerställa en trygg, patientsäker vård skapar vi en hållbar, attraktiv arbetsmiljö för alla medarbetare.

Vi har just nu flera lediga uppdrag hos oss i Falu kommun, bland annat inom hemsjukvård, LSS- Socialpsykiatrin, vård- och omsorgsboende, korttidsavdelning samt som jour sjuksköterska. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård leder du omvårdnadsarbetet på enheten. Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier är en viktig del av arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.  Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete som skapar delaktighet och ger personlig utveckling. Vi kommer att erbjuda dig ett mentorskap som ger en mycket bra start i ditt nya arbete!

Kvalifikationer

- legitimerad sjuksköterska

- B- körkort

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg i din yrkesroll och som tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. För att trivas krävs även att man gillar utmaningar och vill ha varierande arbetsuppgifter.

Vidare är du är en ödmjuk och positiv person som är öppen och engagerad. Du har en trygg kunskapsgrund och ett stort engagemang för att möta nya personer och nya förhållanden samt trivs bra med att utveckla dig själv och verksamheten. Vi ser att du är empatisk och för dig är ett gott bemötande mot patienter och kollegor viktigt. Du är även flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. 

Meriterande kvalifikationer

- specialistutbildning i vård av äldre, distriktssköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning

- tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. 

Anställningsvillkor

 • Vi utlyser både tillsvidareanställningar och visstidsanställningar, samtliga med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Heltidsanställning med möjlighet till deltid.

  Schemalagd arbetstid 38,25 timmar/vecka, dagtid. Helgtjänstgöring var 5:e alt. var 6:e vecka, dagtid.

  Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

  Upplysningar

  Johan Björklund, sektionschef hälso- och sjukvård: johan.bjorklund@falun.se

  Fackliga företrädare

  Vårdförbundet, Malin Wellhardh: malin.wellhardh@falun.se

  Övrigt

  #jobbjustnu

  Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

 • Antal tjänster: 1
 • Sista ansökningsdag:2020-08-01
 • Arbetsgivare:Omvårdnadsförvaltningen, Falu kommun
 • Ort:Falun
 • Titel:Sjuksköterskor till Falu kommun
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID: 4221384416
Sök tjänsten
Sidan uppdaterad 2019-11-19