Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Röda hus i klunga efter väg

Bostadsinventering för fler landsbygdsbor

Vi vill att fler ska kunna bo på Faluns landsbygd och förverkliga sina drömmar här. Intresset för att bo och verka på landsbygden är stort men det finns inte så många fastigheter att hyra eller köpa.

Vi har gjort en bostadsinventering för att komma i kontakt med dig som äger en fastighet där ingen är folkbokförd. Att ingen är folkbokförd på adressen kan betyda att bostaden är obebodd och oanvänd. Vi vill väcka ditt intresse för att någon kan vilja bo i ditt hus permanent ifall du inte vill behålla det. Vi tror också att du kan hjälpa oss i vårt fortsatta arbete med bostadsfrågan på landsbygden.

Vykortsutskick till fastighetsägare

Du som fastighetsägare är en viktig pusselbit för samhällsutvecklingen på landsbygden. I april 2021 skickar vi ut vykort till dig som äger en fastighet där ingen är folkbokförd. Genom att svara på vår boendeenkät hjälper du oss i arbetet med bostadsfrågan på landsbygden.

Letar du en bostad på landsbygden?

Boendeenkäten riktar sig till flera målgrupper. Vi vill gärna komma i kontakt även med dig som letar efter en bostad på Faluns landsbygd. Därför hoppas vi att du vill svara på vår enkät. Du som vill lämna tankar och idéer kring boendefrågor på landsbygden får också gärna svara på enkäten.

Här hittar du boendeenkäten. Stort tack för att du tar dig tid!

Sidan uppdaterad 2021-04-12