Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på mall som visar måtten

Inspireras av oss landsbyggare

Är det i en landsbygd du trivs, vill bo och leva? Har du en dröm du vill förverkliga? Träffa andra landsbyggare som också började med en längtan och en dröm.

På landsbyggare.se får du lära känna några av Falun och Sveriges drivna landsbyggare, de som vågat ta steget. Få tips på hur du idag kan börja din resa mot att bli en av eldsjälarna på landsbygden. Hoppas att det ger dig inspiration och mod att göra detsamma.

Landsbyggare.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En cirekl med texten Årets Landbsyggare i guld.

Årets Landsbyggare 2023

Årets Landsbyggare är en utmärkelse för att hylla dem som bygger och gör Faluns landsbygder ännu lite bättre. Utmärkelsen delas ut till människor som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Falun och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

Utmärkelsen Årets Landsbyggare delades ut på Landsbyggaredagen den 21 november 2023 under Faluns Företagarvecka.

Läs mer om alla finalister och vinnare på landsbyggare.se.

ÅRETS LANDSBYGGARE & LANDSBYGGAREDAGEN 2023 – landsbyggare.se Länk till annan webbplats.

Vi är entreprenörerna, eldsjälarna och entusiasterna som vågar våra drömmar. Vi kallar oss landsbyggare och tillsammans formar vi platsen vi lever och arbetar på. Sträcker oss mot det okända, med en stadig fot i det som är vårt hem. Tillsammans gör vi förändring.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi landsbygdsutvecklare i Falu kommun arbetar dagligen med att stötta landsbyggare och vi vill hjälpa dig att förverkliga din dröm. Välkommen att kontakta oss.

Hanna Wickström på hanna.wickstrom@falun.se eller ring 023-839 87

Sidan uppdaterad 2024-04-08