Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-03-18

Föreläsare och matbloggare Hanna Olvenmark ler och gör vinnartecken

Matbloggare Hanna lär oss laga planetvänligt

Tisdag den 20 mars kl 17.00 kommer Hanna Olvenmark till Kristineskolan för att berätta om mat som är hållbar för klimatet, plånboken och dig själv.

Ni kanske har sett henne i TV4, i SVT eller i någon av kvällstidningarna. Hanna Olvenmark har gjort succé med sin blogg Portionen Under Tianlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följs av tusentals användare på sociala medier där hon inspirerar med läckra bilder och smakfulla recept.

Hanna som är leg. dietist startade bloggen för att hon "blev så ofantligt trött på den tråkiga myten att all bra mat är dyr". Hennes devis är ”Stay cheap - med mig, för dig och för den här planeten!”, en portion ska aldrig behöva kosta mer än 10 kronor att tillaga.

Förutom att lyssna till Hanna har du under kvällen även chans att höra om Falu Energi & Vattens planer på en solcellspark i Falun.

Under pausen bjuder Restaurang- och livsmedelsprogrammet på smakprov ur Hannas matsedel.

Falu kommun är arrangörer tillsammans med Falu Energi & Vatten och i samverkan med Naturskyddsföreningen, Svenska kyrkan Falun och LUFAB

Gratis inträde och kaffe! Välkomna.

Arrangemanget är ett av två under veckan med anledning av Earth Hour "världens största klimatmanifestation" lördag den 24 mars .

Mer information om Earth Hour i Falun

Sidan uppdaterad 2018-03-18