Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Förälder och barn vid rutschkana i park.

Tyck till om detaljplan för idrottshall i Sundborn

Just nu kan du tycka till om en detaljplan för idrottshall i Sundborn. Alla är välkomna att lämna synpunkter. Digitalt samrådsmöte går av stapeln måndagen den 16 november klockan 16.30-19.00.

Syftet med detaljplanen är att möjliggöra byggnation av ytterligare en idrottshall i anslutning till befintlig idrottshall vid skolområdet i Sundborn.

Under samrådstiden 2020-11-06 till 2020-12-20 finns samrådshandlingarna tillgängliga på:

• www.falun.se/planerjustnu
• Stadsbiblioteket, Östra Hamngatan 24, Falun under ordinarie öppettider
• Coop Sundborn, Blomstervägen 1, Sundborn under ordinarie öppettider

Välkommen till digitalt samrådsmöte

På grund av coronapandemin kan vi tyvärr inte hålla ett samrådsmöte på plats. Istället bjuder vi in till ett digitalt samrådsmöte.

Tid: Måndagen den 16 november, kl. 16.30-19.00. Vi presenterar kortfattat planförslaget kl. 16.30 och kl. 18.00 och det kommer även finnas chans att ställa frågor via en chatt.

Plats: Digitalt möte på Teams. Aktuell dag kommer det att finnas en nyhet på kommunens hemsida med en länk till den digitala träffen.

Övrigt: Detta samrådsmöte hålls gemensamt för två detaljplaner som befinner sig i samrådsskedet. Tiderna för presentation ovan gäller Detaljplan för idrottshall i Sundborn, däremellan kommer även den andra detaljplanen att presenteras.

Om du vill få pappersexemplar av planhandlingarna kontaktar du Falu kommun via kontaktcenter på telefon 023–830 00 eller kontaktcenter@falun.se.

För att läsa mer om vilka planer som är på gång och se vilket datum dina synpunkter behöver skickas in, besök sidan Planer just nu.

Sidan uppdaterad 2020-11-06