Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Vy över sjön Runn

Nu kan du lämna synpunkter på fördjupad översiktsplan för Runn

Vad tycker du om förslaget på fördjupad översiktsplan för Runn? Den 15 oktober - 15 december 2021 är förslaget ute på samråd. Ta chansen att lämna dina synpunkter under samrådstiden.

Syftet med samrådet är att få in synpunkter och förslag så att den färdiga planen blir ett bra underlag för planering och byggande. Efter samrådet sammanställs synpunkter och förslag i en samrådsredogörelse. Därefter bearbetas planförslaget och ställs sedan ut i minst två månader. Det kommer då att vara möjligt att lämna synpunkter på det färdiga förslaget.

Du som inte har dator är välkommen till Falu kommuns kontaktcenter, Slaggatan 3 vid Stora torget. Där finns datorer som du kan använda.

Så här lämnar du dina synpunkter

Synpunkter kan lämnas skriftligen på något av följande sätt:

 • I svarsformuläret på foprunn.se Öppnas i nytt fönster.
 • Via e-post till: kontaktcenter@falun.se (Skriv FÖP- Runn i ämnesraden.)
  OBS! Om du bifogar filer med dina synpunkter är vi tacksamma om de är i kopierbara format (t.ex. Word eller pdf), istället för inskannade dokument. Det underlättar sammanställningen.
 • Via brev till:
  Falu kommun
  Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
  791 83 Falun
  Märk gärna försändelsen "FÖP Runn".

Samrådsmöte (digitalt)

Om du vill diskutera och ställa frågor om den fördjupade översiktsplanen till Falu och Borlänge kommuns politiker och tjänsteorganisationer är du välkommen att delta på något av de digitala samrådsmöten som kommer att anordnas.

Mer information och möteslänk finns på sidan "Hur går samrådet till?" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på foprunn.se

Datum: 27 oktober samt 17 november
Tid: 17:30-19:00

Sidan uppdaterad 2021-10-18