Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ett barn på skidor bredvid Bubo och Barnens Skidspelslogo, ett fotomontage

Barnens Skidspel

Lördagen den 9 mars är alla barn upp till 10 år välkomna att åka skidor på Lugnet i Falun, Sveriges nationalarena för längdskidor. Ingen föranmälan krävs, ingen tidtagning, det viktiga är att delta. Kom hela familjen och ta med vännerna till en härlig skiddag på Lugnet! Här finns information på Arabiska och Somaliska

Tid och startavgift

Start mellan klockan 10.00 och 13.00. Startavgiften är 30 kr/barn och i den ingår en Barnens Skidspelsmedalj. Kontant betalning med jämna pengar och swish .

Från klockan 09.30 säljer vi nummerlappar i biljettkassorna som är placerade vid entrén till Nationalarenan-skidstadion. Nummerlappen gäller som startbevis. 
Läs mer på Dalarnas Skidförbundlänk till annan webbplats

Information på arabiska
Information på somaliska

Skidutlåning

Det finns ett begränsat antal skidutrustningar att låna till de barn som inte har egna skidor och pjäxor. En ansvarig vuxen hämtar ut skidor, stavar och pjäxor genom att lämna kontaktuppgifter och id-handling. När barnet har åkt färdigt återlämnas skidutrustningen på samma plats.

Självklart finns mat/ fika i anslutning till stadion. Där hittar du hamburgare, korv, kycklingkorv och dryck till försäljning. Grillar kommer att finnas för att använda för egen matsäck.

Välkommen!

Sidan uppdaterad 2019-02-08