Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Banner med texten: Bästa sommaren – alla har rätt till ett roligt sommarlov!

Bästa sommaren 2022- anmäl aktivitet

Sommarlovet närmar sig med stormsteg! Vi vill att barn och ungdomar i hela kommunen ska få ett roligt och aktivt lov. Falu kommun arrangerar sommarlovaktiviteter, men vi vet också att föreningslivet i Falun spelar en viktig roll när det gäller att skapa roliga ­aktiviteter under sommar­lovet.

I år ser det inte ut att bli något statsbidrag för sommarlovsaktiviteter, och det är såklart trist. Vi kommer att marknadsföra de lovaktiviteter som arrangeras i sommar, precis som tidigare år.

Vi vill gärna att du som kommer att arrangera en sommarlovsaktivitet och vill vara en del av Bästa sommaren-programmet anmäler din aktivitet senast den 1 maj.

Alla barn och unga som deltar i lovaktiviteter är i år försäkrade av Falu kommun, oavsett om arrangören är Falu kommun eller en enskild förening.

Anmäla aktivitet

Anmäl din aktivitet här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi behöver ha din anmälan senast 1 maj 2022.

Observera att detta inte är en ansökan om bidrag.

Marknadsföring av aktiviteterna

Falu kommun paketerar aktiviteterna genom affischer, annonsering, information på webben med mera under benämningen ”Bästa sommaren 2022”. Sommarlovprogram skickas ut till alla hushåll 11-12 juni.

Det är också viktigt att du som arrangör marknadsför din egen aktivitet och sprider information om den, för att nå så många barn och unga som möjligt.

Du får gärna skicka bilder efter genomförd aktivitet, men det är inget krav.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

Kontaktperson

Vid frågor kontakta:
Cecilia Larsson, lovsamordnare
Falu kommun
Telefon: 023-86232
E-post: cecilia.larsson@falun.se




Sidan uppdaterad 2022-05-17