Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Datum 21 juni 2022 13:00

21 juni Folk & världsmusikorkester, nivå 2

Vill du prova på att spela i en stor orkester och lära dig några enkla folk- och världsmusiklåtar? Vi kommer att spela och ha kul tillsammans! Du kommer att få noter och videos på låtarna som vi ska jobba med i förväg. Kursen håller på under tre eftermiddagar och avslutas med en liten konsert. Den här aktiviteten vänder sig till dig som är 12-15 år och har spelat minst två år på ditt instrument. Alla instrument är välkomna!

Ledarna är gitarristen Ian Carr och violinisten Maria Jonsson, som sammanslaget har erfarenhet av musikundervisning på Kulturskolan, det internationella musiklägret Ethno och musikprojektet Folkungar.

När

20 juni, 21 juni och 22 juni

Tid

Klockan 13.00-14.30.

Var

Kulturhuset tio14

Ålder

12-15 år

Tillgänglighet

Kulturhuset är tillgänglighetsanpassat. Alla barn/unga är välkomna till våra aktiviteter i sommar. Om du (eller ditt barn) behöver särskild hjälp/assistans på någon aktivitet ber vi dig kontakta oss i förväg så försöker vi möta ditt/ert behov.

Anmälan

Föranmälan. Anmäl dig till aktiviteten via Kulturskolan sommars formulär. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör

Kulturskolan Sommar

Övrigt

Kulturhuset tio14 ligger på Teatergatan 5. Parkering finns utanför ingången. Busshållplats Knutpunkten, 200 meter. Tåg Falun C, 500 meter.

Föräldrar eller medföljande personer är varmt välkomna! Vi välkomnar särskilt dig med barn i åldern 6-9 år att vara med under aktiviteten eller vänta utanför.

Matsäck – vi vill gärna att du som deltar på aktiviteter under både förmiddag och eftermiddag har med dig kall matsäck till lunch. Vi bjuder på frukt.

Alla barn/unga som deltar i aktiviteter checkas in och ut vid vårt välkomstcenter. Incheckningen startar 10.00. Vissa aktiviteter har ingen föranmälan eller är öppna för drop in, först till kvarn gäller. När aktiviteten väl startat gäller inte drop-in längre. Du behöver alltså komma i tid till aktiviteten. Alla aktiviteter har ett bestämt max antal deltagare.

Kontaktperson

Vera Gustafsson, telefon 023-834 18.

Hemsida

Läs mer om Kulturskolan sommar och alla deras sommaraktiviteter.

Sidan uppdaterad 2022-06-10
  • Ingen giltig användare vald.