Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Datum 3 juli 2024 09:00

Djurhäng 3 juli

Kom och häng med våra djur i våran härliga natur! Här får du chansen att prova på livet som djurskötare och komma närmare våra djur.

Vi bjuder in dig, som är mellan 10-13 år, till Falu Naturskola på Dikarbacken, för att prova på att vara djurskötare och utforska djurens miljö. Vi sköter om djuren utifrån deras behov tillsammans med Naturskolans djurskötare, helt gratis.

Under dagen kommer vi att fika, så ta med egen matsäck. Ta med egen vattenflaska då vi inte har rinnande dricksvatten. Vi är ute hela tiden så ta på dig oömma kläder och skor efter väder, stövlar är att rekommendera. Det finns endast 15 platser per tillfälle och därför är det obligatorisk anmälan innan.

Det finns möjlighet att ta sig till Dikarbacken med buss. Buss 14 går från Knutpunkten klockan 08:50 till hållplats Krondiksdammen. Tillbaka till Knutpunkten går samma buss från Krondiksdammen klockan 11:44.

När

Tisdag 2 juli och onsdag 3 juli klockan 9.00-12.00

Var

Dikarbacken, Lilltorpsvägen 55.

Det går bra att cykla till platsen eller ta buss 14 från Knutpunkten hållplats Krondiksdammen. Kliv av vid hållplats Krondiksdammen. Om man kommer med bil finns parkering vid Lilltorpet.

Antal platser

15 platser

Ålder

10–13 år

Anmälan

Mejla anmälan och eventuella frågor till naturskolan@falun.se senast 25/6. Ange i anmälan: namn, ålder, vilket datum ni önskar komma samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare.
Märk mejlet med “Djurhäng” i ämnesraden.

Tillgänglighet

Vi är utomhus hela tiden och vi rör i oss skog och hagmark. Det finns endast ett enkelt utedass. Hör gärna av dig till oss om du är osäker om aktiviteten passar dig eller ditt barn.

Arrangör

Falu Naturskola

Kontaktperson

För frågor eller mer information Wilma 023-821 00 eller Sofia 023-863 20.

Sidan uppdaterad 2024-06-10
  • Ingen giltig användare vald.