Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-01-17

Showgruppen Revyresan

Revyresan kommer till Svenska skidspelen

Den populära showgruppen Revyresan, som består av ett 40-tal medlemmar med olika funktionsnedsättningar, kommer att underhålla publiken under Svenska skidspelen.

Nu har Svenska skidspelen, som avgörs den 15-18 mars, presenterat sitt after ski-program.

Det blir en kombination av den mycket populära showgruppen Revyresan, som brukar dra fulla hus, och Johan Eriksson, som både kommer att underhålla som Ted Gärdestad och göra en blixtrande show med Partypolarna.

– Svenska Skidspelen och världscupavslutningen är mycket mer än bara skidtävlingar. På senare år har det blivit lika viktigt att erbjuda ett bra after ski-program, som höjer festen ytterligare sedan siste skidåkare gått i mål, säger Niclas Johansson, evenemangsansvarig för Svenska Skidspelen.

Rivstart efter sprintloppen

I år erbjuder arrangörerna något extra med en rivstart på fredagseftermiddagen efter sprintloppen.

Ted Gärdestad är extra het i samband med filmen om honom som nyligen hade premiär. Därför är det med extra stolthet som skidspelsarrangörerna kan erbjuda en speciell Ted Gärdestad-show av Johan Eriksson, som är så otroligt porträttlik popikonen.

Men arrangörerna har i år beslutat att göra fredagens after ski till ett extra attraktivt event. Därför är den populära Revyresan inbjuden att underhålla besökarna.

Proffsiga Revyresan

Revyresan är en showgrupp från Borlänge som består av ett 40-tal medlemmar med olika former av funktionsnedsättningar och andra utmaningar i livet. Revyresan brukar dra fulla hus i kyrkor och andra större scener när de uppträder i Borlänge och västra Dalarna.

Allt fler har upptäckt med vilken proffsighet, glädje och charm som de underhåller besökarna.

– Vi har alltid fått ett mycket positivt mottagande av publiken. Alla i gruppen känner verkligen att vi uppskattas. Nu ska det bli roligt att komma till Falun, där många inte ”upptäckt” oss. Dessutom känns det extra roligt att få underhålla i samband med världscupavslutningen på skidor, säger Kicki Bergsten, ansvarig för Revyresan.

Hon ser fram emot fredagsshowen på Lugnet tillsammans med Johan Eriksson. En underhållning på ett par timmar.

Sidan uppdaterad 2018-01-17