Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Artisten Kaliffa

Kaliffa kommer att göra en exklusiv solospelning under Åfesten.

Kaliffa ersätter Smith & Thell under Åfesten

Smith & Thell har tvingats lämna återbud till sin spelning under Åfesten. Ersättare blir Kaliffa, som ni säkert känner igen från hits som ”Helt seriöst” och ”Spontanitet”.

Anledningen till att Smith & Thell tvingats ställa in sin spelning under Åfesten är att de ska göra en stor spelning i Los Angeles samma helg.

Under gårdagen blev det klart att Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa, klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen, blir bandets ersättare på Åfestens scen den 7 juni.

”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014.

Megahiten ”Helt seriöst” har 44 miljoner streams på Spotify samt över 9,5 miljoner visningar på YouTube.

– Det är såklart mycket tråkigt att Smith & Thell inte kommer till Åfesten, men jag är väldigt glad över den ersättare vi lyckas få hit. Kaliffa var förra sommarens största artist, men nu i sommar gör han egentligen inga solospelningar utan har valt att fokusera på Hoffmaestro där han är en av medlemmarna. Det blir med andra ord en mycket exklusiv spelning med Kaliffa på Åfesten, säger Per Staffas, kommunens evenemangssamordnare.

Här kan ni läsa mer om Åfesten och se hela programmet

Sidan uppdaterad 2019-05-23