Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Tjej med hörlurar framför dator

Nu startar populära IT-hjälpen igen

Med start idag, 16 september klockan 13:00-15:00 står nio gymnasieelever beredda varje onsdag att hjälpa dig med alla slags frågor som rör mobil, surfplatta eller dator. I höst sker IT-hjälpen på distans.

Som en följd av coronapandemin fick Falu stadsbiblioteks populära IT-hjälp lov att ställas in under våren 2020. Nu startar den igen den 16 september i samarbete med Lugnetgymnasiets El- och energiprogram. 

Nio duktiga tredjeårselever är beredda att hjälpa allmänheten med alla slags frågor om hur man använder mobil, surfplatta eller dator. Tillsammans i gruppen behärskar de fem språk: svenska, engelska, arabiska, persiska och thai. 

Höstens IT-hjälp sker på distans antingen över internet eller telefon. För att delta behövs en mobil, surfplatta eller dator med internetuppkoppling.

Tid: Start 16 september. Onsdagar 13.00 – 15.00 (med undantag för höstlov och jullov)

Plats: På den digitala mötesplatsen Google Meet eller via telefon 072-212 05 58.

Instruktioner som beskriver hur du steg för steg enkelt hittar till den digitala mötesplatsen, Google Meet, finns i länken nedan eller i pappersformat på Faluns bibliotek.

Hitta till IT-hjälpen online - Biblioteken i Falun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Även om det är trist att inte kunna träffas på plats, blir IT-hjälpen nu även tillgänglig för personer som annars inte kunnat delta.

Varmt välkommen hälsar Falu stadsbibliotek och Lugnetgymnasiet! 

Sidan uppdaterad 2020-09-16