Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på fyra leende fritidsledare. I bakgrunden en husvägg. Alla bär tröjor med texten: "Det du vill göra! Där du vill vara! När du vill"

Träffa Fritid för unga i centrum!

Faluns nya fritidsverksamhet, Fritid för unga, finns på stan varje onsdag och torsdag mellan klockan 14:00 och 17:00.

Det du vill göra!

Du som är mellan 13 och 25 år har stora möjligheter att påverka din egen fritid. Du har friheten att bestämma själv vad du vill göra, med (högst frivillig) coaching och stöd från oss. Vi kan hjälpa till med lokaler, förmedla kontakter, ge PEPP, ge ekonomiskt bidrag, stötta med personal med mera.

Där du vill vara!

Fritid för unga finns inte bara i centrum, vi arbetar över hela Falu kommun. Ett projekt/en aktivitet kan lika gärna vara i Bjursås, Vika, Aspeboda eller Svärdsjö som i centrum. Var vill du att något ska hända? Vi träffar dig gärna där!

När du vill!

Under hösten är vi ute och marknadsför den nya verksamheten! Du hittar oss utanför Åhléns och på stan varje onsdag och torsdag mellan klockan 14:00 och 17:00. Kom och säg hej! Berätta vad du gillar att göra! Är det något som saknas i Falu kommun? Finns det något du skulle vilja lära dig mer om? Finns det någon artist som borde spela här? Vi lyssnar!

Mer information

Mer information om den nya fritidsverksamheten hittar du på Instagram: @fritidforungafalun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på www.falun.se/fritidforunga.

Sidan uppdaterad 2020-10-15