Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Två glada kvinnor utomhus varav en håller i en termos.

Testa friluftsbingo

Spela vårt friluftsbingo, följ familjen Ali som provar på friluftsliv i olika former och varför inte själv testa någon ny enkel aktivitet ute i naturen - en ny badplats, spana efter humlor, besöka ett naturreservat? Kom igen, nu är det friluftslivets år!

Friluftsliv behöver inte vara något svårt och avancerat som en fjällvandring med krav på kunskap och dyr utrustning. Tvärtom är det enkla och vardagsnära friluftslivet som många av oss redan gör det absolut viktigaste.

Var med i vårt friluftsbingo!

Bege dig ut i naturen och testa friluftsbingo! Det passar för både vuxna och barn som vill utforska naturen på egen hand eller i liten grupp. Bingobrickan är full med olika aktiviteter som kan utföras utomhus och du sätter kryss i rutorna för de aktiviteter som du utför. Lyckas du få en hel rad?

Fotografera gärna dina naturupplevelser och lägg in dem på Facebook-evenemanget eller tagga dem på Instagram #friluftsbingofalun. Fyll också i bingobrickan med dom saker du gjort, fota av och skicka in till: friluftsbingo@falun.se senast 31/9 för att vara med i utlottning av priser.

Luften är fri - Friluftslivets år 2021

Hitta dina egna smultronställen i Naturkartan

Våra friluftsbad

Sidan uppdaterad 2021-07-01