Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på Johanna Nordström som håller i en mobil

Komikern Johanna Nordström är en av många som dyker upp på Kulturhusets stora scen under hösten.

Intensiv scenhöst i Kulturhuset tio14

Onsdagen den 29 september tas restriktionerna om deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar bort. Det innebär en laddad scenhöst på Kulturhuset tio14.

– Nu blir det full fart i Kulturhuset. Många intressanta evenemang är redan inbokade och fler är på gång, säger Per Staffas, kommunens evenemangsamordnare.

Under en lång tid har det på grund av rådande restriktioner varit stopp för större evenemang på scenerna runt om i landet.

Men nu drar allt igång igen, och det kommer att bjudas på många roliga evenemang under hösten i Kulturhuset tio14.

– Ja, äntligen kan vi uppleva kultur som vanligt igen. Utbudet under hösten ser mycket bra ut, det måste jag säga. Nu händer det verkligen grejer, säger Per Staffas.

Tommy Körberg, Johanna Nordström, Marianne Mörck, Malin Jonsson, Ebba Forsberg och Popnix är bara några av de artister och skådespelare som dyker upp på scenen.

Lägg därtill direktsänd opera, musikaler, barnteater, Folkmusiknatta, 60-talsafton, dansföreställningar och punkkväll, så förstår ni att det finns något för alla att se fram emot.

– Det är bråda tider nu på Kulturhuset, då det är många som vill boka in sig för föreställningar, konserter och vad det nu kan vara, säger Per Staffas.

Mer information om höstens evenemang hittar du här Öppnas i nytt fönster.

 

Sidan uppdaterad 2021-09-28