Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Bästa lovet - roliga aktiviteter under påsklovet

Nu är påsken här! Under påsklovet kommer det att finnas massor av saker att göra för dig som är ledig. Kolla här!

Vi vet att ett skollov alltid är efterlängtat av många. Nu väntar en tid för återhämtning och firande med familj och vänner, innan skolans slutspurt väntar.

Men vi vet också att det är många som inte bara vill vara lediga under påsklovet, utan hitta på något roligt att göra. Ensam eller tillsammans med någon kompis.

Under samlingsnamnet ”Bästa lovet” har kommunen som vanligt samlat ihop en massa tips på aktiviteter som finns att göra.

Kanske kan fiske vara något? Inte vanligt fiske utan magnetfiske i Faluån. Det blir kul, blött och spännande att se vad som kan fastna på kroken. Vi lovar!

Fritid för unga välkomnar er ut på äggjakt, där vi tillsammans letar efter ägg som kan bytas till smaskiga priser. Utelek, tipspromenad och annat finns på plats. Det blir kul!

Vill du göra en egen käpphäst och ta en ridtur på Dikarbacken, så finns även den möjligheten. På Dikarbacken kan du även passa på att äta egen matsäck, hälsa på djuren och titta på årets nya lamm och killingar.

Poolparty, poolhäng och skrivarläger finns också på menyn liksom en mängd andra aktiviteter. Vi tror att det finns något som passar alla!

Till flera av aktiviteterna krävs en föranmälan och det kan vara ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig. Du som deltar är försäkrad av Falu kommun under lovaktiviteten.

Här hittar du alla aktiviteter som påsklovsveckan har att erbjuda.

Läget med covid-19

För att minska risken att vi smittar varandra, stanna hemma om du är sjuk med symtom som kan bero på covid-19. Det gäller alla vuxna och barn. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Sidan uppdaterad 2022-04-13