Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Bästa lovet - roliga aktiviteter under jullovet

Jullovet är äntligen här! Bästa lovet erbjuder en mängd roliga saker för dig som längtar efter att ha något att göra under jullovet.

Många av årets aktiviteter passar bra för de som går på högstadiet eller gymnasiet, men det finns naturligtvis aktiviteter att hitta även för de som är lite yngre. Aktiviteterna som erbjuds äger rum på olika platser runt om i kommunen.

Vi vet att väntan på julafton, tomten och julklapparna kan vara lång.

Varför inte passa på att på spela bingo tillsammans med andra ungdomar kvällen före, den 23 december! Det är Fritid för Unga som bjuder in till det hela på Bjursåsskolan och Britsarvsskolan.

På julafton bjuder kommunen på en riktig julklapp.

Då får nämligen alla bada gratis i det nya badhuset, och det bjuds även på glögg och pepparkakor. Antalet platser är dock begränsade och det är först till kvarn som gäller. Men missa inte att ta chansen till ett julbad i ett av Sveriges nyaste och modernaste badhus.

I det nya badhuset kommer även populära poolhäng att hålla till vid två olika tillfällen under jullovet, nämligen den 22 december och 10 januari.

I övrigt bjuds det på massor av olika aktiviteter som padel, pulkrace, sagosång, julfest och vanligt häng.

Till flera av aktiviteterna krävs en föranmälan och det kan vara ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig.

Du som deltar är försäkrad av Falu kommun under lovaktiviteten.

Dela dina lovtips med andra! Tagga gärna dina inlägg i sociala medier med hashtaggen #bästalovet.

För att minska risken att vi smittar varandra, stanna hemma om du är sjuk med symtom som kan bero på covid-19. Det gäller alla vuxna och barn.

Läs mer om Bästa lovet och alla aktiviteter.

Sidan uppdaterad 2022-12-29