Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2015-06-02

Gruppbild på innebandyspelare

Falu Folkfest – en hyllning till årets kulturkommun!

4-7 juni bjuder Falun in till en riktig folkfest! Här bjuds på såväl scenframträdanden, workshops och kulturaktiviteter som marknadsknallar, gummibåtsrace och tivoli.

I Falun finns något för alla! Under Falu Folkfest har du möjlighet att tillsammans med oss fira in sommaren och uppleva en bredd av evenemang  och aktiviteter. Under lördagens nationaldag kan man avnjuta såväl traditionellt firande vid Falu gruva som en hejdundrande avslutning på Stora torgets scen där vi firar att Falun är årets kulturkommun 2015.

Alla barn (och vuxna) är också välkomna att vara med och måla en lekstuga under helgen. Den kommer att finnas uppställd på Stora torget och efter Falu folkfest får en av Faluns förskolor den färdigmålade lekstugan.

Folkfestens sista dag, söndag 7 juni kan du ta med familjen till barnens egen dag i Läroverksparken. Där kommer bjudas på barnens loppis, ansiktsmålning, underhållning med mera.

Artister

Några av årets medverkande artister under fredagen och lördagen är Medina, Abalon dots, Janne Åström och Bengan Jansson, Falu kammarkör, Ebba Gold med flera.

Nyfiken på att veta mer om arrangemanget och bokade artister?

Följ Falu Folkfest på Facebook!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2015-06-08