Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-06-21

Ung tjej som gör peacetecken med båda händerna.

Anmäl er till fotbollscup mitt i centrum

Breddens IF anordnar en fotbollscup i centrum vid Kopparhatten under vecka 27 och 28. Varje lag ska bestå av 4 personer där man har en målvakt och tre utespelare som möts i matcher om 6 minuter (2x3 min).

Anmälan

Samla dina kompisar i samma ålder och sätt ihop ett lag på fyra personer, maila till anmalanbif@gmail.com där ni skriver:

  1. Namnet på spelarna och ett lagnamn.
  2. Ett mobilnummer som vi kan nå er på (för att informera om ändring av matchstart eller liknande).
  3. Åldern på den äldste spelaren i laget.
    Ni spelar i den årsklass som den äldste spelaren är. Så är ni 3 stycken tolvåringar och en trettonåring så spelar ni alltså i trettonårsklassen. Vi har som mål att använda rena åldersklasser, från 9 år upp till 20 år.

Den e-post som ni skickar anmälan från kommer att användas som kontaktmail mellan oss och er. Blir det tätt inpå så använder vi mobilnumret för att nå er, vid exempelvis försenad matchstart eller flyttad match.

Antalet matcher

Antalet matcher ni garanteras spelas beror hur många lag vi får anmält i varje klass. Vi hoppas på många lag så vi får till både gruppspel och slutspel under dessa veckor.

Regler

Regler för turneringen kommer att bestämmas i samband med turneringen men det är givetvis "Fair Play" som gäller i alla situationer.

Lag som inte klarar av att följa reglerna som sätts upp kommer automatiskt att förlora matchen och utesluts ur turneringen.

Välkomna med er anmälan!

Sidan uppdaterad 2016-06-21