Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-07-21

Orienterare stämplar vid kontroll

Träffa oss på O-ringen i Sälen 22-27 juli

Tillsammans med övriga kommuner i Dalarna och turistbolagen finns Falu kommun på plats i House of Dalarna under O-ringen i Sälen 22-27 juli 2016.

– Vi är här för att träffa och prata med potentsiella Falubor, berättar Emma Norman, kommunikationsstrateg och av Falu kommuns representant på plats i House of Dalarna.

House of Dalarna skapades i samband med Skid-VM 2015 och blev en succé. Nu återuppstår konceptet där grunden är att lyfta fram och marknadsföra Dalarna som en attraktiv region att leva, bo och arbeta i.
– Att gemensamt, vi kommuner och turistbolagen, lyfta fram Dalarna på det här sättet är både kul och uppskattat. Dalarna är ett starkt positivt laddat varumärke och det ska vi självklart använda oss av, säger Emma. Det är också viktigt att synas och finnas på de större evenemangen i regionen - inte minst när det är många tillresta från både hela landet och även utomlands ifrån.

House of Dalarna återfinns vid O-ringentorget i Lindvallen i Sälen. Tältet är öppet varje dag under evenemanget från kl 10.00-21.00. Förutom turistinformation och möjlighet att köpa diverse souvenirer arrangeras också olika aktiviteter i tältet för hela familjen. Dessutom finns representanter från kommunerna på plats.
– Från kommunernas sida fokucerar vi på och lyfter fram de rekryteringsbehov vi har och orienterarna är en intressant målgrupp med bred kompetens, säger Emma. Vi hoppas på intressanta möten och förhoppningvis väcka intresset för Dalarna och i förlägningen självklart att fler väljer att bosätta sig i vår region.

Följ House of Dalarna på Falu kommuns Instagram där Emma Norman kommer dela med sig av dagarna.
Falu kommun på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om O-ringen Sälen 2016länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

House of Dalarna på Skid-VM 2015länk till annan webbplats

 

Sidan uppdaterad 2016-07-21