Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild föreställande cyklande ungdomar på väg mot stan, man ser kristine kyrka i bakgrunden

Fritid för unga i Falun

OBS: För tillfället pausar Fritid för unga sina fysiska träffar på grund av de nya riktlinjerna. Just nu håller vi enbart till på digitala plattformar där du kan kontakta och träffa oss.

Självklart kan du fortfarande höra av dig till oss på telefon: 023-82020, och om du inte når oss där så är vår mailadress fritidforunga@falun.se.

Här når du oss via vår Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Nu vill vi att du som ung i Falun - 13-25 år - hänger med oss på framtidensresa för ungdomsverksamheten. Du har friheten att bestämma själv vad du vill göra, med stöttning och hjälp av vår personal.

Valet är ditt!

Gör din röst hörd, upptäck nya intressen, träffa nya människor, starta projekt, genomför idéer eller bara delta. Valet är ditt.

Vill du vara på landsbygden, i centrum eller någon annanstans. Inga problem, det finns massor av platser och lokaler vi kan använda.

Kontakta oss

Har du idéer eller ser andra behov för en meningsfull fritid. Tveka inte, skicka dina idéer och dina frågor till fritidforunga@falun.se.

Följ oss i sociala medier

Här hittar du vår Facebooksida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du vårt Instagramkonto. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan uppdaterad 2021-01-15