Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En hand som trycker på en lila sprayburk, burken sprutar färg mot ett konstverk bestående av oklara saker som är ihoplimmade. I bakgrunden svävar fjädrar i olika färger.

Galleri för unga

Galleri för unga är ett projekt som ger möjlighet för dig som är mellan 16-26 år att ställa ut ditt skapande. Projektet har till en början ingen fysisk plats utan utställningarna visas i olika lokaler. Galleri för unga samarbetar bland annat med Dalarnas museum, Borlänge Modern och Landstinget Dalarna.

Vernissage: Galleri för unga

Dags för vernissage, be there och ta med dig dina kompisar!

Datum och tid för vernissaget

Lördag 20 maj klockan 12.00-16.00.

Plats

Åsgatan 20 (Mittemot skivaffären / Café Zappa)

Utställningens längd

Uställningen pågår i två veckor, så du är välkommen även efter vernissaget att titta på alla verk.

Vårsalong - Ung konst

Ansökningsperioden till Vårsalongen 2017 över. Vi har fått in många bidrag varav alla är helt fantastiska. Vår utställningskommissarie Liza Jernberg har tittat på alla ansökningar och valt ut de verk som kommit med i vårsalongen.

Om ditt konstverk inte har blev antaget till vårsalongen så kan det bero på att många skickat in bilder i samma teknik eller så är det för att alla verk helt enkelt inte får plats i lokalen. Det kan också bero på att vi tycker att du skulle behöva lite mer tid på dig att utveckla de konstverk du sökt med. Fortsätt skapa och sök gärna igen!

Sidan uppdaterad 2017-05-18