Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En hand som trycker på en lila sprayburk, burken sprutar färg mot ett konstverk bestående av oklara saker som är ihoplimmade. I bakgrunden svävar fjädrar i olika färger.

Galleri för unga

Galleri för unga är ett projekt som ger möjlighet för dig som är mellan 15-26 år att ställa ut ditt skapande. Projektet har till en början ingen fysisk plats utan utställningarna visas i olika lokaler. Galleri för unga samarbetar bland annat med Dalarnas museum, Borlänge Modern och Landstinget Dalarna.

Konstgrupp: Identiteter

Utställningen Identiteter visas just nu på Dalarnas museum (vernissage lördag 9/12 kl 12 - 14). Utställningen är startskottet för en grupp unga personer i Falun som är intresserade av konst på olika sätt och vis. Framtiden innehåller tankar och idéer om att ha en egen lokal att arbeta i, att besöka utställningar, träffa etablerade konstnärer, arrangera workshops i olika konstnärliga tekniker, åka på studieresor och mycket mer.

Konstgruppen har en facebookgrupp där det kommer ut information och där en kan prata med andra deltagare, tipsa om evenemang med mera. Konstgruppen träffas i nuläget en eller två gånger i månaden och jobbar just nu främst med hitta ett namn på gruppen, att leta lokaler och att planera studiebesök.

Är du intresserad av att gå med i gruppen?

Sidan uppdaterad 2017-12-07