Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En hand som trycker på en lila sprayburk, burken sprutar färg mot ett konstverk bestående av oklara saker som är ihoplimmade. I bakgrunden svävar fjädrar i olika färger.

Galleri för unga

Galleri för unga är ett projekt som ger möjlighet för dig som är mellan 13-26 år att ställa ut ditt skapande. Projektet har till en början ingen fysisk plats utan utställningarna visas i olika lokaler. Galleri för unga samarbetar bland annat med Dalarnas museum, Borlänge Modern och Landstinget Dalarna.

Vill du ställa ut?

Sök till vinterns utställningar med Galleri för unga! Sök senast den 11 november. Skicka din ansökan till cecilia.larsson@falun.se. Ansökan ska innehålla några bilder på dina verk samt kort information om dig. Du kan söka tillsammans med en kompis, i grupp eller ensam. Du kan söka med vilken metod / teknik som helst!

Hösten 2018

Lokalen Studio är öppen för dig som är intresserad av konst och skapande varje tisdag från 17.00 - 20.00 från och med 2 oktober. Du kommer att kunna prova på workshops, fritt skapande, se film med konstfokus, vara med på konstmöten, m.m. Följ gärna @studiofalun på Instagram för att få snabba uppdateringar.

9 okt Filmvisning & samtal

16 okt Teckningskväll med olika teman

23 okt Workshop: modellteckning

27 okt Kroki på Dalarnas museum (Lördag 12:15 - 14:00. Pris: 50 kr per person. Ta med eget material)

30 okt Filmvisning & samtal

6 nov Öppet möte: konstgruppen

13 nov Workshop TBA

20 nov Workshop & föreläsning med @jessicahallback

27 nov Workshop: prova på kroppsmålning!

4 dec Öppet möte: konstgruppen

11 dec Workshop: Gabriel Jonsson (skulptör)

Konstgrupp

Vill du lära känna andra som skapar, arrangera utställningar, arbeta med vårsalongen, anordna workshops, träffa etablerade konstnärer m.m? Det finns en grupp för dig! Konstgruppen har en facebookgrupp där det kommer ut information och där en kan prata med andra deltagare, tipsa om evenemang med mera. Konstgruppen träffas i nuläget en eller två gånger i månaden och jobbar just nu främst med att planera workshops, att leta lokaler och att planera studiebesök.

Är du intresserad av att gå med i gruppen?

Sidan uppdaterad 2018-10-22