Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ung tjej framför graffittivägg som skrattar.

Studio - Kreativa coacher

Vad vill du göra i Falun?

Studio är en verksamhet för dig som är mellan 13-25 år, här kan du få stöd i olika projekt och evenemang som du vill ordna i Falu kommun.

På Studio jobbar kreativa coacher som t ex kan hjälpa dig fixa workshops/konserter/events och mötesplatser för unga. Vi kan bl a tipsa om rätt kontakter, lokaler, vart du kan söka pengar till det du vill göra och vad som kan vara bra att tänka på.

Vi på Studio stöttar alltifrån kulturevenemang och samtalsgrupper, till workshops och idrottsaktiviteter samt allt däremellan. Ingen idé är för stor eller för liten. Vi har som uppgift att lyssna på dina idéer och stötta dig i att få dom att hända!

Om du vill prata med oss om nån idé du vill genomföra börjar det oftast med att du träffar nån av oss kreativa coacher på Studio, och berättar lite mer vad du vill göra och vad du behöver hjälp med.

Du kommer i kontakt med oss genom Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagram,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster genom att skicka ett mail eller skriva i formuläret längst ner på sidan.

Hör av dig! VI är nyfikna på att höra dina tankar och idéer!

Det här är vi:

Bild på Cecilia Larsson, ungdomscoach

Klas Sjörén

Kreativ coach

Kontakt: klas.sjoren@falun.se

Bild på Cecilia Larsson, ungdomscoach

Cecilia Larsson

Kreativ coach (föräldraledig)

Kontakt: cecilia.larsson@falun.se

Bild på Klas Sjörén, ungdomscoach

Klas Sjörén

Kreativ coach + ungdomsdemokrativägledare - just nu tjänstledig

Kontakt: klas.sjoren@falun.se

Sidan uppdaterad 2020-01-09