Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En hand som trycker på en lila sprayburk, burken sprutar färg mot ett konstverk bestående av oklara saker som är ihoplimmade. I bakgrunden svävar fjädrar i olika färger.

Galleri för unga

Galleri för unga är ett projekt som ger möjlighet för dig som är mellan 13-25 år att ställa ut ditt skapande genom egna utställningar samt genom Vårsalong för ung konst som arrangerades första året 2017.

Galleri för unga har ingen fysisk plats utan utställningarna visas i olika lokaler. Galleri för unga samarbetar bland annat med Dalarnas museum, Borlänge Modern och Landstinget Dalarna.

Konstgrupp

Vill du lära känna andra som skapar, arrangera utställningar, arbeta med vårsalongen, anordna workshops, träffa etablerade konstnärer mm? Det finns en grupp för dig! Konstgruppen har en facebooksida där det kommer ut information om vad som händer under våren 2019. Konstgruppen drivs av unga i Falun.

Är du intresserad av att gå med i gruppen?

Kolla in Facebooksidan Konstgruppen Falunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att se kommande träffar.

Vårsalongen 2019

Varmt välkomna till årets Vårsalong för Unga!

I år hålls utställningen på Dalarnas museum och pågår mellan 25 maj till 1 juli.

Vernissage och öppning sker 25 maj klockan 14.00,
då kommer tilltugg att serveras och ni har möjligheten att träffa några av konstnärerna, såväl som att se de verk som ställs ut.

Medverkande:

Vera Jörgensen, Elin Arvidsson, Aron Midhall Erik Westerstråhle, Alva Lundin, Jesper Palmqvist, Hedvig Cassel, Nora Tysklind, Sophia Vallius, Tuva Hedberg, Miranda Axelsson, Milo Movarp, Mimmi Carlberg, Tilde Ekbjär, Klaudia Kazmierczak, Anton Jonsson, Frida Karlsson, Pheobe Crookes, Hilda Cassel och Moa Göransson.

Sidan uppdaterad 2019-05-23