Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på mall som visar måtten

Rådgivning

Konsumentjuridisk rådgivning

Vill du få råd och information i dina konsumenträttsliga ärenden? Både konsumenter och näringsidkare i Falu kommun kan få kostnadsfri och opartisk rådgivning av kommunens konsumentjuridiska rådgivare.

Ring till Kontaktcenter på nummer 023-830 00.

Budget- och skuldrådgivning

Behöver du som privatperson stöd för att hitta lösningar på dina ekonomiska problem kan du få kostnadsfri hjälp hos budget- och skuldrådgivningen.

Vi går igenom din hushållsbudget, en total genomgång av alla inkomster och utgifter, tillgångar och skulder. Tillsammans diskuterar vi olika lösningar på skuldproblem.

För att komma i kontakt med budget- och skuldrådgivaren, ring kontaktcenter på telefonnummer 023-830 00, eller e-posta till kontaktcenter@falun.se.

Besöksadress: Åsgatan 15

Hållbarhetsrådgivning

Vill du få råd och information om hur du agerar ekologiskt och socialt hållbart som handlare eller kund i Falu kommun? Ring till Kontaktcenter på nummer 023-830 00 eller e-posta till kontaktcenter@falun.se.

Kontakta Falu kommun kring näringslivsfrågor

Du som företagare eller blivande företag kan alltid kontakta Näringslivskontorets personal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kring olika frågor som berör företag och näringsliv.

Sidan uppdaterad 2021-10-05