Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En man som står vid en whiteboard och skriver

Lediga jobb

Vi har just nu cirka 4 300 medarbetare i kommunen. I listan nedan hittar du lediga jobb hos oss.

På sidan Bemanningscenter timvikarie hittar du semestervikariat, timanställning och sommarjobb inom omvårdnad, LSS och förskola.

Följ oss gärna på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på LinkedIn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för fler jobbtips.

Lediga jobb i kommunen just nu

Är du vår nya förvaltningschef till barn- och utbildningsförvaltningen?

I Falun har du nära till allt. Staden ligger vackert vid Runns strand och tillgången till natur- och fritidsupplevelser är utöver det vanliga.

Falu kommun söker nu en förvaltningschef som kommer att ha det övergripande ansvaret för barn- och utbildningsförvaltningen. Vi söker en trygg och tydlig ledare som är redo att ta sig an ett spännande, men också utmanande uppdrag.

Du ska ha ett samhällsengagemang och ett intresse för pedagogiskt nytänkande, och se skolan som en möjliggörande och positiv kraft i samhället. Att du brinner för att våra barn och ungdomar ska ha trygga och goda uppväxtvillkor ser vi som en självklarhet.

Mer information och hur du söker tjänsten som förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen. Länk till annan webbplats.

Behöver du hjälp med att fylla i ansökan?

För frågor vänd dig till kontaktcenter på telefon 023-83000 eller via mejl kontaktcenter@falun.se

Sidan uppdaterad 2021-10-18