Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Jobba på Sommarskolan

Du som har gått ut årskurs två eller tre i gymnasiet kan jobba som handledare under tre veckor på sommarskolan. Du ger extrahjälp i svenska, engelska eller matematik till högstadieelever och elever som läser på IM-programmet i Falun.

Du handleder  två-tre elever i grupp och hjälper dem med just det som de behöver förbättra. Du planerar dagens studieinnehåll tillsammans med eleverna för att de ska kunna få en utvecklande och rolig tid på Sommarskolan.

Som handledare har du stort ansvar men får också mycket glädje och många minnesvärda stunder. Du kommer att lära känna nya vänner, upptäcka nya sidor hos dig själv och få ett unikt tillfälle att prova på kreativt pedagogiskt arbete. Eftersom det ställs höga krav på handledarens arbetsinsats, och framför allt ditt personliga  engagemang, är det viktigt att du känner dig trygg med dina kollegor och arbetsledarna.

Sommarskolan 2024 kommer att pågå under veckorna 26, 27, 28.

Informationsblad för handledare

Tycker du att detta låter intressant så finns mer information om sommarskolan och att jobba som handledare via länken nedan.

Läs mer om handledare på sommarskolan här Pdf, 141.1 kB.

Ansökan

Här kan du göra en ansökan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Du kan ansöka om jobb mellan 26 februari och 24 mars.

Vad händer efter ansökan?

Efter att du ansökt om sommarjobb så kan du se status och information om ansökningen under Mina sidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Kontakta gärna oss om du har några frågor. Information hittar du under kontaktikonen på sidans verktygsfält (ovanför sidbilden).

Sidan uppdaterad 2024-02-16