Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild från Sabaton Open Air publik.

Rock & Stjärnlunch tillsammans med Sabaton Open Air

Nu bjuds alla företagare i Dalarna in till en stor nätverkslunch – Rock & Stjärnlunch – tillsammans med evenemanget Sabaton Open Air i Falun. Det hela är ett samarbete mellan Dalarnas Business och dalakommunernas näringslivskontor.

– Vi slår ihop oss med ett stort evenemang, vilket känns både kul och inspirerande. Vi räknar med att upp emot 300 företagare kommer att anmäla sig, säger Linda Wallin, näringslivschef på Falu kommun.

De senaste två åren har Dalarnas företagare bjudits in till Stjärnlunchen, där också alla vinnare från Stjärngalan presenterats.

Men nu blir alltså upplägget lite annorlunda.

– Det var dags att förnya sig, och idéerna har varit många. Men till slut fastnade vi för att göra en lunch i samband med ett stort evenemang. Nu kommer lunchen att gå under namnet Rock & Stjärnlunch och anordnas på Lugnet, där rockfesten Sabaton Open Air arrangeras samtidigt, säger Malin Croner, verksamhetschef för Dalarnas Business.

Ett samarbete mellan Dalarnas Business och dalakommunernas näringslivskontor

– Till lunchen kommer man för att bli inspirerad, nätverka och knyta kontakter. Intresset för lunchen har inledningsvis varit bra, och vi räknar därför med att uppslutningen kommer att vara stor. Sista anmälningsdag är den 9 augusti, säger Linda Wallin.

Moderator för lunchen kommer Roberto Vacchi, känd kommentator från Eurosport, att vara. Robert blev också utsedd till Årets Dalaprofil på Stjärngalan.

Ser man till programmet kommer det att bli intervjuer med vinnarna från den senaste Stjärngalan.

Krister Lindholm och Patrik Hedenström kommer att finnas på plats för att berätta om festivalen Sabaton Open Air, och den satsning på barnfamiljer som festivalen nu gör.

– Vi bjuder på ett spännande program, som avslutas med själva lunchen och en rundvandring på arenan för den som så önskar, säger Linda Wallin.

Anmälan till lunchen ska vara gjord senast den 9 augusti:

www.dalarnabusiness.se/evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program 15 augusti

09.00–09.30 Kaffe och mingel

09.30–12.10 Moderator Roberto Vacchi

Vinnare från Stjärngalan, bland annat:
– Årets Nytänkare, Valbona Shala
– Årets Företagsledare, Malin Hedlund
– Årets Nyföretagare, Emil Westlund
– Årets Ungdomsföretagare, Simon Goot

Sabaton Open Air – en barnvänlig festival
Patrik Hedenström och Krister Lindholm berättar om festivalen Sabaton Open Air och deras satsning på barnfamiljer. Vi kommer också att få vara med om en premiär då en ny matkultur för svenska musikfestivaler invigs.

12.10 Avslutning med lunch
Rundvandring på Arenan för de som önskar.

Sidan uppdaterad 2019-07-30