Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Unga med ipad

Så finner du kompetensen till din verksamhet

Lägg den 3 december på minnet. Det blir en engagerande heldag som lyfter möjligheter och utmaningar inom kompetensförsörjningen.

Anmäl dig idag

Engagerande föreläsare, arbetsmarknadsanalytiker som bryter ner analyser till verklighet och framtid och en paneldebatt med diskussion mellan företagare i Falu och Borlänge kommuner. Den här dagen ger dig verktygen som du behöver för din verksamhets framtid.

Föreläsare du inte vill missa

Föreläsaren Vahid Zohali är VD för IT-tjänstebolaget DXC som är ett av Sveriges största. Han blev även nominerad till Årets Chef av tidningen Chef för två år sedan.

Vahid Zohali tar upp vad det moderna ledarskapet innebär och beskriver framtidens arbetsmarknad på ett träffande sätt. Det är en föreläsning fylld av inspiration, spänning och glädje.

Jan Sundqvist ger en engagerande och tydlig analys av den utmaning som vi står inför. Jan är arbetsmarknadsanalytiker och förklarar på ett engagerande sätt hur vi behöver agera för att klara kompetensförsörjningen.

Lär dig mer om jobbspår

Vuxenutbildningen i Falun skräddarsyr utbildningar utifrån en eller flera arbetsgivares specifika kompetensbehov. Det kallas för jobbspår. Ett jobbspår kan pågå i några veckor till några månader. Det beror på kompetensbehovet. Från det att vi är överens om ett samarbete startar utbildningen inom 4-6 veckor. Jobbspår är kostnadsfritt.

Under den här dagen kommer du att få veta allt om jobbspår och hur du gör om du är intresserad av att starta ett eget jobbspår för att hitta kompetens till din verksamhet.

Inom det privata näringslivet i Falun har vi genomfört flera jobbspår med goda resultat och några av företagen kommer själva att berätta mer under den här dagen.

Säkra din plats – Vi har inte råd att vänta!

Anmäl dig idag

Sidan uppdaterad 2019-11-18