Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på en bro där det går folk

Dags för Faluns företagarvecka 2020

Nästa vecka, 9-13 november, arrangeras Faluns Företagarvecka för tolfte året på raken. Under rådande omständigheter blir dock veckan lite annorlunda mot tidigare år.

– I år är förutsättningarna annorlunda men vi har ändå valt att genomföra företagarveckan. Vi följer givetvis restriktionerna noga och har tydliga rutiner, allt för att deltagarna ska känna sig trygga. I år blir deltagandet digitalt. Vi ser fram emot att möta många företagare, politiker, tjänstemän och samarbetspartners under veckan för viktiga diskussioner och event, säger projektledaren Jennie Fredriksson.

De flesta av eventen kommer att hållas i en av Kulturhusets större lokaler.

I stort sett alla event kommer att streamas live och vissa kan ses i efterhand, via länk eller på näringslivskontorets facebooksida.

Företagarveckan har fortsatt att utvecklas under årens lopp, och även om årets upplaga är lite mer avskalad, bjuds det på ett brett program.

Det bjuds bland annat på föreläsningar med Fabian Bengtsson, ägare av NetOnNet och Eva Cooper, Företagarnas regionchef.

Under veckan kommer det att finnas en Pop-up-Studio där det varje dag mellan klockan 09-00-09.30 kommer att sändas en talkshow, där viktiga ämnen för Faluns företagarklimat tas upp.

Företagarfrukost blir det också.

– Faluns Företagarvecka är till för företagarna och är en viktig arena för samverkan mellan olika parter. Hur företagsklimatet i Falun kan förbättras står som alltid i fokus, säger näringslivschefen Linda Wallin.

– Faluns företagarveckan har blivit en tradition som varje år bjudit på något nytt och spännande. Den fungerar som en inspiration till att tänka nytt och är en möjlighet att vidga sitt lokala nätverk. Årets företagarvecka är inget undantag, säger kommunalrådet Mats Dahlberg (M).

Sidan uppdaterad 2020-12-01