Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

En man med glasögon som lägger upp mat på en tallrik

Krögarträff med myndigheter och näringslivskontor

Här kan du som är krögare träffa representanter för olika myndigheter under en eftermiddag och direkt få svar på dina eventuella frågor.

Nu är det dags för den första Krögarträffen för krögare i kommunerna Falun, Borlänge, Hedemora, Gagnef, Ludvika, Smedjebacken och Säter.

När: Krögarträffen anordnas onsdagen den 8 mars

Var: Quality Hotel Galaxen i Borlänge

Tid: Klockan 15-17

Lätt att göra rätt

Krögarträffen är ett tillfälle där du träffar personer från olika myndigheter. Träffen är till för dig – du ska ha möjlighet att direkt på plats personligen få svar på olika frågor och information om aktuella ämnen.

-Det här är ett riktigt bra tillfälle där krögare får värdefull information och har möjlighet att träffa myndigheter och få svar på eventuella frågor direkt. Jag hoppas att så många krögare som möjligt tar tillfället i akt och kommer till Borlänge den 8 mars, det ska bli roligt att träffa er, säger Marcus Tell, enhetschef på ATL-kontoret i Falun.

Nyckelpersoner med viktig information

Medverkar på den här träffen gör bland andra Räddningstjänsten Dalamitt talar om systematiskt brand­skyddsarbete, Polisen som talar om nya regler för danstillstånd, Miljökontoret i Borlänge som berättar om den nya riskklassnings­modellen för livsmedelsanläggningar och Skatteverket som berättar om personalliggaren.

Hela programmet och anmälan finner du här.

Krögarträffen anordnas av ATL kontoret (kontoret för alkohol, tobak och receptfria läkemedel) och näringslivskontoren i de sju medlemskommunerna.

Om du har frågor eller ämnen du önskar att vi tar upp får du gärna skicka dem till e-post: atlkontoret@falun.se

Sidan uppdaterad 2023-02-24