Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Hon blir ny vd för Kopparstaden AB

Susanna Karlevill blir ny vd för det kommunala bostadsbolaget Kopparstaden från och med den 7 januari 2019. Susanna kommer närmast från stålindustrin, där hon arbetat på Sandvik som fabrikschef för affären Precision Strip.

Styrelsen och ledningen är stolta och glada över att presentera Susanna som Kopparstadens nya vd. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling med sig in i Kopparstaden, vilket kommer att passa bra i in företaget.

- Vi ser mycket fram emot att få samarbeta med Susanna. Hon har med sig erfarenhet från bland annat SSAB och Sandvik, säger Kim Söderström, styrelseordförande i Kopparstaden, som träder in som tillförordnad vd fram tills Susanna börjar sin nya tjänst.

- Jag är en person som drivs av att utveckla verksamheter och människor, och min passion är ledarskap. Att ta steget att lämna stålindustrin för att arbeta med fastigheter är kanske inte självklart, men jag attraheras av att få vara med och skapa samhällsnytta genom Kopparstadens arena. Jag känner stor ödmjukhet inför den nya rollen och den fantastiska resa som Kopparstaden har gjort de senaste åren och hoppas kunna förvalta det i kombination med att fortsätta utveckla verksamheten framåt, säger Susanna Karlevill.

Sidan uppdaterad 2018-11-06